Skills Denmark

Værtsby for DM i Skills 2019

DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for elever fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper om at blive landets bedste i deres fag. Næstved kommunen overtog stafetten i 2019.

Udfordring

Efter at Næstved kommune blev valgt som værtsby til DM i Skills 2019, stod det klart at Mærk Næstved og Willmedia igen skulle arbejde tæt sammen om at skabe 2 forskellige kampagner, der kunne bruges op til eventet, under eventet og igen efter eventet.

Næstved kommune havde et ønske om at vise Næstved frem fra sin flotte side, blandt andet med byens efterhånden berømte streetart, som kan ses på gavlene rundt omkring i byen.

Løsning

Første videoproduktion skulle bruges til DM i Skills 2018, som foregik i Herning. Her skulle Borgmester Carsten Rasmussen og Regionsformand Heino Knudsen modtage stafetten og samtidig vise frem, hvad Næstved Kommune ville tilbyde til eventet i 2019.

Efter en vellykket fase 1, gik Mærk Næstved og Willmedia sammen om planlægningen af mediedækningen under selve eventet. Her stod Willmedia for hovedparten af de film, som skulle trække borgerer fra Næstved kommune og omegn til eventet. Under eventet var det muligt, som tilskuer, at prøve kræfter med nogle af demonstrationsfagene.

Efter eventet indledte Willmedia fase 3 med at producerer en samlet film, der skulle give en fornemmelse af storheden omkring eventet og fremvise hvad Næstved kommune er i stand til, så fremtidige lignende events kan blive afholdt i Næstved.

Copyright 2020 | Willmedia ApS