Sprøjtespartel.dk

Videostrategi der skaber øget salg

Hvorfor er malere kortere tid på arbejdsmarkedet og kan det ændres? Sprøjtespartel.dk har sat sig for at gøre arbejdsgangen lettere og mere effektiv for malere. De har udviklet en trailerløsning, som fjerner malerens hårde arbejde med at slæbe spartelspande og optimerer tidsforbruget ved hver opgave.

Udfordring

Med en vision om at fjerne det hårde arbejde fra malerne, når de spartler, havde Sprøjtespartel.dk valgt at samarbejde med Willmedia for at skabe en kommunikationsstrategi. Der var et klart ønske om at øge salget og skabe opmærksomhed på et velkendt problem i håndværkernes hverdag.
Flere webbesøg
pr. måned
Flere bookninger
pr. måned
Foretager en bookning webbesøg

Løsning

Malere i hele Danmark har fået et bedre kendskab til Sprøjtespartel.dk og deres løsninger. Ikke nok med, at flere malere booker en trailer fra Sprøjtespartel.dk, så er der også sket en markant stigning i Conversion Rate fra 10% til 18%.

Sprøjtespartel.dk har øget deres salg med 92 bookninger pr. måned, hvilket var en vigtig faktor i målet for denne kampagne. Kampagnen har taget udgangspunkt i 3 vigtige argumenter for at benytte en Sprøjtespartel.dk trailerløsning.

Først og fremmest, så sparer mester penge, da svendene kommer hurtigere i gang med arbejdet og samtidig er hurtigere færdige med opgaven. Herudover kan maleren holde længere på arbejdsmarkedet, fordi de ikke skal slæbe på tunge spande eller arbejde i anstrengende højder.

Analyseringsværktøjer

Facebook Pixel

Google Analytics

Copyright 2020 | Willmedia ApS