Historien om os

Lad os tage tilbage til 2014. Her begynder historien om en ung iværksætter der elsker parkour. William Hansen levede af at undervise i parkour, der på dette tidspunkt var ganske nyt og spændende i Danmark.

Hver gang han lavede parkour sammen med sit team, så sørgede han for at filme de forskellige tricks der blev lavet. Med tiden udviklede det sig til, at William Hansen startede sin enkeltmandsvirksomhed; Willmedia. Her kunne han købe alt videoudstyret, som skulle bruges til at lave film.

I takt med at William Hansen udviklede sine færdigheder indenfor filmproduktion, steg nysgerrigheden omkring hans kunnen. Willmedia begyndte at få kunder, der ville have produceret videomateriale til reklamer, branding og meget andet.

Efterhånden som Willmedia vækstede og flere og flere virksomheder begyndte at efterspørge videoer, valgte William Hansen i 2018 at ansætte Jakob Spodsberg på freelancebasis til at stå for markedsføringen hos kunderne og hos William selv.

Siden 2018 er der sket en kæmpe vækst i virksomheden og derfor valgte William Hansen og Jakob Spodsberg at gå sammen om at skabe anpartsselskabet; Willmedia ApS.

I dag hjælper Willmedia ApS flere forskellige typer af virksomheder med at blive set i en skov af information og markedsføringsmateriale. Willmedia ApS producerer både videomaterialet, annoncerne til diverse digitale medier og hjemmesiderne for flere af deres kunder.

Teamet

Mød menneskerne bag Willmedia ApS, som skaber
vækst hos vores kunder hver dag.

Copyright 2020 | Willmedia ApS